VEM-moottorit ja Vacon-taajuusmuuttajat

Tamperelainen Suomen Käämintäpalvelu Oy toimittaa laadukkaat VEM-moottorit nopeasti ja luotettavasti ympäri Suomen.

VEM-moottorit ovat lujia laatutuotteita, joihin voi luottaa vaativissakin olosuhteissa. VEM Motorsin tuotteet ovat kestäviä ja muunneltavia erilaisiin sovelluksiin.

Nopeat toimitukset ympäri Suomen

Toimitamme takuuvarmat VEM Motorsin tuotteet nopeasti asiakkaalle. Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja autamme käyttötarkoitukseesi sopivimman tuotteen valinnassa.

Pyydä tarjous VEM-moottoreista ja Vacon-taajuusmuuttajista!

Uudet VEM-moottorit

VEM Motors on saksalainen pienjännitemoottoreiden ja -generaattoreiden valmistaja. VEM-moottorit sopivat kaikkiin käyttökohteisiin, joissa vaaditaan luotettavuutta ankarissakin olosuhteissa. Tästä syystä ne sopivat erinomaisesti myös Suomen vaihteleviin ja haasteellisiin sääolosuhteisiin. Tuotteet ovat tarkasti testattuja ja voit siis luottaa niiden toimivuuteen ja kestävyyteen.

Suomen Käämintäpalvelu Oy on VEM Motors Finland Oy:n valtuutettu myynti- ja huoltoliike Pirkanmaalla.

Varastoimme kattavasti yleisimmät moottorit:

400/690 V jännitteelle 0–90 kW

500 V jännitteelle 0–30 kW 

Toimitamme nopeasti uudet sähkömoottorit ympäri Suomen. Kerromme mielellämme myös lisää VEM-moottoreista ja niiden käytöstä.

Muita palveluitamme

Yrityksemme Suomen Käämintäpalvelu Oy on sähkömoottoreiden myyntiin, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys. Yrityksemme sijaitsee Tampereella, mutta palvelemme kattavasti koko Suomen alueella. Takanamme on vankka kokemus ja rautainen ammattitaito. Olemme tehneet erilaisia käämintä- ja huoltotöitä jo yli 20 vuoden ajan. Panostamme jokaiseen työtehtäväämme huolella ja antaumuksella.

Kerromme mielellämme lisää sähkömoottoreista sekä autamme kaikissa niiden huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit luottaa pitkäaikaiseen kokemukseemme ja ammattitaitoomme. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä kuluttajiakin. Älä epäröi ottaa yhteyttä – me palvelemme sinua mielellämme!

Lue lisää palveluistamme